Saznajte više o nama

Uvjerite se u naše sposobnosti kupujući proizvode koje su urađeni s puno ljubavi i strpljenja, imajući u vidu da radimo profesionalno te puni mašte, ideja i kreativnosti nastojimo udovoljiti svim željama kupaca.

Tko smo mi?

PRIJATELJICA PLUS d.o.o. je osnovana kao produžena ruka Udruge osoba s invaliditetom „Prijatelj“ Metković i Prijateljice socijalne zadruge.

Svrha

 Svrha nam je da svojim preostalim radnim sposobnostima marginalizirane skupine osiguraju egzistenciju i na taj način budu ravnopravni članovi društva.

Cilj

Cilj našeg poduzeća je zapošljavanje društveno isključenih skupina, odnosno osoba s invaliditetom koje svojim radom stvaraju nove vrijednosti.

Za šta se zalažemo?

Uvjerite se u naše sposobnosti kupujući proizvode koje su urađeni s puno ljubavi i strpljenja, imajući u vidu da radimo profesionalno te puni mašte, ideja i kreativnosti nastojimo udovoljiti svim željama kupaca. U svaki naš proizvoda utkano je zadovoljstvo i dobrobit zaposlenih osoba s invaliditetom. Nadamo se da će i naši proizvodi pronaći put do Vašeg srca i biti Vaš izbor pri kupnji.

Shopping Cart
Scroll to Top
preloader